Willem verdaasdonk

Willem vindt het eerlijk gezegd best jammer dat het boek af is. Hij heeft er met veel plezier aan gewerkt. Het schrijven vond ie geweldig. Maar ook het verzamelen van de ideeën. Bekenden zagen hem soms ergens in zijn auto op onmogelijke plekken stilstaan om de laatste ingeving op een door de zon vergeeld stukje papier veilig te stellen. Zelfklevende memo’s op het nachtkastje voor de dingen die hem in het holst van de nacht te binnen schoten. Aha’s onder het hardlopen. O ja’s, onder de soep. 24/7 aan de bak.

Willem op LinkedIn

Rick Evers

Als trainer, tekstschrijver en communicatieadviseur maakt Rick mens en organisatie blij met praktische trainingen, sterke teksten en communicatieadvies. Dat doet hij met zijn bedrijf Jou. Helder schrijven is zijn stokpaardje. Hoe ver Ricks liefde voor schrijven gaat, werd goed duidelijk toen hij vader werd. Kersverse vaders moeten er om drie uur ‘s nachts uit om een flesje te geven. Normale mensen kruipen daarna weer in bed. Rick niet. Die gaat schrijven.

Rick op LinkedIn

sabine jeurnink

Sabine is een groentje. Niet alleen qua leeftijd. Ook vergeleken met het aantal type-uren dat Willem en Rick erop hebben zitten . Maar ambitieus is ze wel. De nacht nadat Willem, Rick en zij besloten dit boek te schrijven, droomde ze al van het boekenbal.  Stiekem spaart ze foto’s met bekende Nederlanders. Ook ambieert ze beter schrijfonderwijs op de middelbare school. Waarom? Leerlingen vinden het nu saai. En het levert veel nakijkwerk op voor docenten. Dat kan anders.

Sabine op LinkedIn